Verbonden en betrokken

Homestead Nijmegen is een project van vastgoedontwikkelaar VanWonen uit Zwolle en BPD gebiedsontwikkeling uit Amersfoort.


Woningen en leefomgevingen creëren voor de gezondste generaties. Dat is onze missie als gebieds- en vastgoedontwikkelaar. Gebieden die goed zijn voor mens en aarde en waarin particuliere en zakelijke klanten hun ambities op een duurzame manier vertaald zien. Vanuit de gedeelde wens van een gezonde, toekomstbestendige samenleving.

Samen ontwikkelen en betrokken blijven
Dat doen wij, omdat we ons verbonden voelen met de gebieden die wij ontwikkelen. Wij kennen de omgeving, wonen en werken er zelf, begrijpen de cultuur en spreken de taal. Vanaf het vroegst mogelijke moment betrekken we beleidsmakers, omwonenden, kopers en huurders bij de ontwikkeling. Participatie maakt onderdeel uit van onze 9+ klantreis. Een manier van werken die de basis vormt van ons bedrijf. En we blijven verbonden en betrokken bij wat we ontwikkelen. Zo leren we van ervaringen van bewoners en dragen we bij aan de ontwikkeling van de gezondste generaties.

www.vanwonen.com

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is een gebiedsontwikkelaar die aantrekkelijke leefomgevingen realiseert in Nederland en Duitsland. Sinds onze oprichting 75 jaar geleden in 1946 – toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten – heeft BPD inmiddels de bouw van ruim 375.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken wonen waarin onze bijdrage zichtbaar is.

Met onze integrale aanpak bij iedere gebiedsontwikkeling zetten we in op betaalbaarheid en duurzaamheid. Zodat we inclusieve leefomgevingen creëren met integrale aandacht voor de fysieke, ruimtelijke en sociale dimensie van het wonen. Dat doen we vanuit onze maatschappelijke overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige leefomgeving. En dat blijven we doen, zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

www.bpd.nl

"Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis te vinden"

"Ik sta je graag te woord om al je vragen te beantwoorden"