De locatie De Dijkzone
Wonen in Nijmegen-Noord

De Dijkzone is het zuidelijkste deel van De Waalsprong. Met een ligging, zoals haar naam al doet vermoeden, direct aan de Waaldijk. De Dijkzone is volop in ontwikkeling. Hier vind je straks het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong, maar ook scholen, sportclubs en zorg- en welzijnsvoorzieningen.


De bereikbaarheid is top. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich aan de Generaal James Gavinstraat en op de fiets ben je zo bij het NS-Station Nijmegen-Lent. Reis je met de auto? Dan ben je via diezelfde Generaal James Gavinstraat en de Prins Mauritssingel zo op de snelwegen A15 en A325. Of via de Energieweg en de Neerbosscheweg op de snelwegen A73 of A50. 

Ontdek Homestead

Groen, groener, groenst…

Vanaf Homestead Nijmegen fiets je zo naar de historische Nijmeegse binnenstad. Struin daar langs de hippe boetiekjes, breng een bezoek aan een museum of geniet van een heerlijke lunch of diner bij één van de gezellige horecazaakjes. Ben je meer een natuurliefhebber, dan fiets je over de Waaldijk naar het westen en proef je hoe vruchtbaar de Betuwe is.

De wandelliefhebber komt ook goed aan zijn trekken. Maak een wandeling door de Oosterhoutse Waarden of Park Waaijenstein. Via de Waaldijk loop je naar het indrukwekkende Rivierpark met de stadsstrandjes, waar je in de zomerdag heerlijk kunt recreëren en dan op de terugweg even naar het winkelcentrum Het Hart van de Waalsprong voor je dagelijkse boodschap.  

Wil je meer groen? In het Rijk van Nijmegen ervaar je de rijkdom van een levendige historie, omgeven door glooiende natuur. Zo geeft een wandeling langs de wijngaarden en over de heuvels bij Groesbeek je instant ontspanning.

"Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis te vinden"

"Ik sta je graag te woord om al je vragen te beantwoorden"