Klantpanel-leden gezocht

28 december 2022

Nieuwsbericht

Wij hebben het voornemen om medio februari een aantal klantpanel-bijeenkomsten te organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten gaan wij samen met geïnteresseerde toekomstige bewoners in gesprek over een aantal woonthema's.


Wij zijn op zoek naar mensen die graag in Homestead willen wonen én die met ons als klantpanel-lid mee willen denken. Wij gaan ervan uit dat deze bijeenkomst ongeveer 1 dagdeel (bij voorkeur avond) van ca. 2 tot 3 uur in beslag zal nemen.

Wil je deelnemen aan dit klantpanel? Dit kan door je te registreren als belangstellende via de knop Interesse bovenaan deze website. Zodra je account is aangemaakt en geactiveerd, vind je in jouw persoonlijke accountomgeving een verdiepende vragenlijst, waarin je je kan aanmelden voor het klantpanel. Heb je al een account, dan volstaat het door in te loggen en je aan te melden via de verdiepende vragenlijst.

We verwachten eind januari alle mensen die zich hebben opgegeven voor het klantpanel een uitnodiging te kunnen sturen voor de bijeenkomst.

Deel dit artikel: