De pre-sale is gestart!

06 maart 2023

Nieuwsbericht

Het is zover! De pre-sale van de 55 woningen en 22 appartementen in het project Homestead Nijmegen is gestart. Je kan tot maandag 20 maart 09.00 uur inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur!


Wat betekent een pre-sale?
De voorinschrijving (pre-sale) wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van jouw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en op basis van indicatieve bandbreedte-prijzen. In dit stadium zijn wij in gesprek met de (onder)aannemer(s) voor het afronden van de verkoopstukken. De bandbreedteprijs heeft als doel om je een richtprijs mee te geven voor het maken van een juiste keuze. Op het moment dat alle documenten en overeenkomsten definitief zijn, wordt de vaste koopsom bepaald. Tijdens deze pre-sale heb je de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en jouw woonwensen. 

Online inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur!
Schrijf u HIER in als geïnteresseerde in het project Homestead Nijmegen en maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ jouw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Je kan maximaal 10 voorkeuren opgeven.

Is er een woning van jouw voorkeur beschikbaar?
Dan nemen wij telefonisch contact met je op, waarna je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Heb je geen bouwnummer toegewezen gekregen, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een woning beschikbaar komt, wijzen wij opnieuw toe.

Woning aan je toegewezen? Je hebt het eerste recht tot koop!
Wanneer je een woning krijgt toegewezen, gaan wij de concept verkooptekeningen met je doornemen, jouw woonwensen bespreken en je informeren over het verdere aankooptraject. Blijft je na het gesprek enthousiast? Dan tekent je een reserveringsovereenkomst. U betaalt € 250,- voor een reservering. De woning blijft exclusief voor je gereserveerd totdat de verkoopdocumenten en -prijzen definitief zijn vastgesteld. Vanaf dat moment kan de reservering worden omgezet in een koop-/ en aannemingsovereenkomst.

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Melanie Willemse via telefoonnummer 06-139 69 539 of e-mail melanie@vanwonen.com.

Deel dit artikel: