Rentekorting mogelijk door groenverklaring!

30 mei 2023

Nieuwsbericht

Omdat onze woningen Beng 3=100% en onze appartementen Beng 2=50% zijn en onze aannemer duurzaam hout toepast is het project aangemeld bij het register Groenverklaring. Dit bied onze kopers de mogelijkheid om specifieke hypotheekproducten af te sluiten met bijvoorbeeld een rentekorting. De medewerkers van Rabobank en Frits hypotheken kunnen je hierover informeren uitgebreid informeren. Neem gerust vrijblijvend contact met hen op of vraag een gratis hypotheekgesprek aan.   


De woningen van Homestead Nijmegen voldoen aan de voorwaarden voor de planaanmelding bij het register Groenverklaring. Dit biedt de kopers van de woningen de mogelijkheid om specifieke hypotheekproducten af te sluiten met bijvoorbeeld een rentekorting. Bij de Rabo Groenhypotheek krijg je bijvoorbeeld 0,5% korting op de hypotheekrente bij 10 jaar vaste rente*.

Voor hypotheekadvies zijn wij een samenwerking aangegaan met de Rabobank en Frits hypotheken. Via onze website kan je een gratis hypotheekgesprek bij hen aanvragen. De medewerkers van Rabobank en Frits kunnen je uitgebreid informeren over de mogelijkheden die de groenverklaring je bieden.

 

*) De Groenverklaring wordt voor tien jaar afgegeven door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Je krijgt rentekorting op je Rabo Groenhypotheek zolang je Groenverklaring geldig is.

Deel dit artikel: