De verkoop is gestart!

22 juni 2023

Nieuwsbericht

Na een succesvolle pre-sale waarin belangstellenden een woning of appartement hebben gereserveerd, is de verkoop gestart


Goed nieuws: er zijn nog enkele woningen beschikbaar! De verkoopprijzen en de contractstukken, zoals de verkooptekeningen en de technische omschrijving, zijn gepubliceerd op de website. In deze nieuwsbrief vertellen wij hoe je in aanmerking kan komen voor een woning.

Aanbod​​
Op het groenste plekje van Nijmegen-Noord vormt zich straks een kleine vrijstaat. Een wijkje met 77 woningen omsloten door een terp. In Homestead Nijmegen komen 55 grondgebonden woningen en 22 appartementen. Gebouwd met de voeten in het uitgestrekte uiterwaarden landschap. Aan de binnenzijde heerlijk beschut, met zachte overgangen van privé tuin naar collectief gebied. Hier kan je straks eigenzinnig en inclusief wonen!

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!
Schrijf je via deze website in als belangstellende in het project Homestead Nijmegen en maak een account aan in onze 'Online accountomgeving’. Om in aanmerking te komen voor een woning, kun je via het online inschrijfformulier je interesse in één of meerdere bouwnummers kenbaar maken. 

Is er een woning voor je beschikbaar? 
Dan nemen wij contact met je op. Je krijgt dan een optie op het bouwnummer en er wordt een afspraak ingepland. Tijdens dit gesprek wordt je alles verteld over de woning en ontvang je alle verkoopinformatie.

Verwachting start bouw
We verwachten eind dit jaar te starten met de bouw. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

 

Deel dit artikel: